Schone festivals

In dit project hebben wij als team gekeken naar wat zijn de gevolgen van covid-19 op festivals, wat voor effect festivals hebben op onze samenleving en wat wij gaan doen met onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is Mats Hachgenei van het bedrijf MJH event support, hij gaf ons een probleemstelling dat festivals te veel vuil achterlaten en dat lang duurt en moeilijk is om het alleemaal schoon te maken, want je kijkt dan naar 2 á 3 dagen opruim tijd wat dus heel lang is. Dus hebben we als team gekeken naar wat wij kunnen bedenken.

Na het literaire onderzoek af te ronden voornamelijk de effecten van festivals en het effect van covid-19 daarop waaruit bleek dat er veel vuil achter blijft en dat het te lang duurt op schoon te maken begonnen we aan het bedenken van een oplossing, hierbij hebben we bedacht om een voortuig te maken die hekken kan oprapen en daarbij sorteren terwijl het vuil van de grond op te vegen. daarbij hebben we een model schets gemaakt van onze bedachte voortuig.

De samenwerking van de groep was goed behalve van één teamgenoot die niks heeft gedaan, Het algemene verdeling van werk dat we hebben gedaan was tussen ons drieën goed verdeeld, ook was de communicatie helder en zijn we blij met het eindproduct.

Groepsleden: Finn, Flynn, Nuri en Melle
Docent: Astrid Krijger
Datum: 1 september 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: